VAN / EDREMİT - Salih Yıldız Ortaokulu

May

Nisan ayının Türkiye’de çocuklar için ayrı bir önemi var. Her yıl ülkemizde 23 Nisan günü, dünyada bir benzeri olmayan çocuk bayramı kutlanır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı çocuklara armağan etti.

Mrt

Stratejik bir geçiş noktası olan Çanakkale Boğazı'na girmek isteyen İtilaf Devletleri büyük bir bozguna uğratıldı. Büyük zaferin 109. yıl dönümünde tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz.

Mrt

Kitap Okuma Yarışmasında Öğrencimiz Nesrin KÖSTENCİ Van Birincisi Oldu.

Mrt

Okulumuz Öğrenclerinden Zerya ÜLPER Okul Sporları Yüzme Yarışmasında Bölge 2. Oldu.

Şbt

Başarılı öğrencimiz Meryem Betül Gülaç Türkiye geneli TÜBİTAK  Matematik yarışmasında 2.olarak gümüş madalya kazandı.

Ara

Ülkemizin deniz yetki alanlarından sorumlu tek genel kolluk kuvveti olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerde icra ettiği görevlerden edindiği tecrübeleri Van Gölü’nde de Milletimizin hizmetine sunmak üzere 2021 yılından itibaren Van Gölü’nde konuşlandı.

Kas

Bugün Kurtuluş Savaşı’nın önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıl dönümü ve ulusal yas günümüzdür. 10 Kasım 1938’de yaşamını yitiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına her yıl 10 Kasım’da okul olarak çeşitli etkinlikler düzenledik; ulu önder sevgi, saygı ve özlemle anıldı.

Kas

Tubitak Bilim Söyleşileri Kapsamında "Sürdürebilirlik ve Karbon Ayak İzi" Konulu Söyleşi Sayın Doç. Dr. Elif Selcan ÖZTAY'ın Tarafından Yapıldı.

Kas

Tubitak Bilim Söyleşileri Kapsamında 02/11/2023 Perşembe Günü "Sürdürülebilirlik ve Kalkınma" Konulu Söyleşimiz Yapılacaktır.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuzda Yapılan Deneme Sınavında İlk Üçe Giren Öğrencilerimize Başarı Belgesi Verildi.

Ekm

13 Ekim 2023 Cuma Günü Saat 10.00'da Deprem Haftası Dolayısı ile Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Ekm

Van il emniyet müdürlüğü narkotik şube müdürlüğü TUBİM Büro amirliği bünyesinde yürütülmekte olan narkorehber çalışmaları kapsamında yapılan en iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında öğrenci velilerimize eğitim verilmiştir.

May

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 8. sınıf öğrencilerimizi de  mezun ettiğimiz bahar şenliklerinde objektifimize renkli kareler yansıdı.

Okul Müdürümüz Sayın Okay SAYIR'ın  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama  Mesajı